Wonderspel

Het Wonderspel is een coachingmethode in de vorm van een toolbox vol gereedschappen voor persoonlijke ontwikkeling, groei, en het waarmaken van doelen. Het spel is op verschillende manieren in te zetten: als intervisietool, als coachingstool incompany, op school, in de klas of als persoonlijk ontwikkelingsspel voor thuis. Elysa en Evelyne Kramer zijn de bedenkers en ontwikkelaars van het Wonderspel.

Eén van de kaarten van het spel gaat over geluk:

Gelukskaart Wonderspel

De kaart met de uitleg is hier te downloaden. In de uitleg staat onder andere: “Geluk is niet het gevolg van de situatie waarin we ons bevinden of van de dingen die we bezitten, maar van de manier waarop we de wereld vertalen. Als we de wereld anders bekijken kunnen we ineens geluk ervaren dat er eerst niet leek te zijn, maar er altijd al was.”

Advertenties