Geluk in een eierdop

Op Sochicken.nl vond ik een eBoek van Jelle Hermus, met als titel ‘Geluk in een eierdop’. Hermus geeft aan: “Geluk is niet ingewikkeld. Sterker nog, geluk is doodeenvoudig. Het zit al in je. Op dit moment heb je alles wat je nodig hebt om op zijn gelukkigst te zijn. Het enige waar ik je nog mee kan helpen, is je leren hoe je dit geluk uit jezelf naar voren kunt halen (…) Nu kan ik geluk samenvatten in een paar punten. Geluk kwam in een eierdop omdat het daar uiteindelijk hoort. Eenvoudig, simpel en toegankelijk voor ieder mens.”

In het eBoek staan vijf basics, waarover Hermus zegt: “De vijf basics vormen een startpunt, een basis om vanuit te gaan. Deze inzichten vullen je eierdop. Scharrel of biologisch, Hard- of zachtgekookt, met of zonder zout, dat is helemaal aan jou.”

De vijf basics zijn:

  1. Maak je leven lekker simpel en overzichtelijk
  2. Breng je lichaam in balans
  3. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen leven
  4. Leer te genieten van ieder moment
  5. Uit je liefde en dankbaarheid

Lees meer hierover in het gratis e-book, te downloaden via bovenstaande link!

Advertenties