Geluksroute

“De Geluksroute is ontstaan vanuit een verlangen om te delen waar mensen gelukkig van worden. Een weekend lang worden op meerdere locaties in een stad activiteiten, workshops, lezingen, proeverijen, performances, etcetera aangeboden. De uitnodiging is simpel; waarvan word je gelukkig en wil je dat doorgeven of ben je nieuwsgierig waarvan anderen gelukkig worden en wil je dat komen ervaren? Deze ongedwongen uitwisseling staat garant voor mooie ontdekkingen en inspirerende ontmoetingen. Je gelukkig voelen, betekent voor ieder mens iets anders, maar wat hetzelfde blijft, is dat ons geluksgevoel toeneemt als we het met anderen delen. Daarom is de Geluksroute georganiseerd op basis van overvloed en overwaarde. Juist in een tijd waarin we vooral bezig zijn met wat we tekort komen, streeft de Geluksroute ernaar om onszelf (weer) in contact te brengen wat we in overvloed hebben. En dat is vaak niet gekoppeld aan materie, maar aan onze talenten, onze bereidheid om aandacht voor elkaar te hebben en aan onze potentie om geluk te ervaren en dit te delen.”

Dat staat op http://geluksroute.nu/. Houd de site in de gaten voor informatie over waar de geluksroute te vinden is!

Geluksroute

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s